Over

Ik ben geboren in Gouda in 1992 en opgegroeid in Boskoop in een druk en liefdevol gezin. Sinds mijn studie woon ik met veel plezier in het hartje van in Rotterdam. In 2015 ben ik afgestudeerd aan De Willem de Kooning Academie en sindsdien is ben ik werkzaam als fotograaf.

Verhalen fascineren mij. Ik denk dat een verhaal de kracht heeft om perspectieven van mensen, en daarmee ook de wereld, een beetje te veranderen. Ik geloof dat je van iedereen wat kan leren, en dat hun verhalen dus waardevol zijn. Ik verzamel deze verhalen door middel van fotografie. Ik denk dat ik hier twee dingen mee bereik. Op de foto gaan en praten over jezelf is belangrijk omdat iedereen het recht heeft om gezien te worden. Daarna word het verhaal gedeeld: Door tijdschriften, websites of door mij. Op deze manier hoop ik meer begrip te creëren voor de ander, ook bij mijzelf.

Ik werk het liefste mensen mensen die net als mij geloven dat we samen de wereld een mooiere en betere plek kunnen maken. Daarom werk ik graag voor maatschappelijk betrokken ondernemers, organisaties die zich richten op het maken van een betere toekomst en tijdschriften en kranten die bijdragen aan maatschappelijk debat.

Geloof jij net als mij in de kracht van beeld? En heb jij een mooi verhaal dat kracht bij gezet kan worden door middel van authentieke en menselijke fotografie? Dan wil ik je graag leren kennen.

 
_MG_8668_zelfportret2018.jpg

Ik ben geboren in Gouda in 1992 maar opgegroeid in Boskoop in een druk en liefdevol gezin. Sinds het begin van mijn studie woon ik met veel plezier in het hartje van Rotterdam. In 2015 ben ik afgestudeerd aan De Willem de Kooning Academie en sindsdien ben ik werkzaam als fotograaf.

Verhalen fascineren mij. Ik denk dat een verhaal de kracht heeft om perspectieven van mensen, en daarmee ook de wereld, een beetje te veranderen. Ik geloof dat je van iedereen wat kan leren, en dat hun verhalen dus waardevol zijn. Ik verzamel deze verhalen door middel van fotografie.

Op de foto gaan en praten over jezelf is belangrijk want iedereen heeft het recht om gezien te worden. Daarnaast wordt het verhaal gedeeld: Door tijdschriften, websites of door mij. Op deze manier hoop ik meer begrip te creëren voor de ander, ook bij mijzelf.

Ik werk het liefst met mensen die net als ik geloven dat wij samen de wereld een mooiere en betere plek kunnen maken. Daarom werk ik graag voor maatschappelijk betrokken ondernemers, organisaties die zich richten op het maken van een betere toekomst en tijdschriften en kranten die bijdragen aan het maatschappelijk debat. 

Geloof jij net als ik in de kracht van beeld? En heb jij een mooi verhaal dat kracht bijgezet kan worden door middel van authentieke en menselijke fotografie? Dan zou ik jou graag leren kennen.