Mag ik jouw verhaal vertellen?

Zoek jij naar een ontwapenden fotograaf? Ik help je graag!
Deze mensen en bedrijven zijn je al voorgegaan:

 

Ben jij opzoek naar een ontwapenende fotograaf? Deze mensen zijn je al voor gegaan:

‘Vanaf het eerste mailcontact met Vera, had ik een goed gevoel. Dat gevoel is daarna gedurende onze samenwerking niet meer weggegaan. Vera heeft portretten en stockfoto’s geschoten voor een klant van Hippr. De kwaliteit van de foto’s waren erg goed en oversteeg de verwachting. Vera laat modellen op hen gemak voelen, is heel professioneel in haar werkwijze en is een fijne sparringspartner. De samenwerking ging ontzettend vloeiend en was erg fijn. Zeker voor herhaling vatbaar!’

- Rob Saathof, Communications adviser of Marketing & PR agency HIPPR

"I contacted Vera Bos while organizing a two-day conference and expert meeting on the topic of intangible cultural heritage, museums and diversity in Rotterdam. She was recommended to me by a mutual friend / co-worker. As a photographer her presence during the meetings was very subtle, but bubbly and enthusiastic at the same time.  Vera was able to really capture the spirit of the event with her camera. She delivered a mix of overview images, action shots, portraits and photos of small intriguing details! Communicating with Vera went very smoothly and the photos were sent to me really quickly. To round up: it was a real pleasure working with her!

- Kia Tsakiridis, Project leader of the Intangible Cultural heritage and Museums Project

 

Klein: vanaf 189,-

(incl. opstart en administratie kosten, ex. reiskosten en b.t.w.)

Bijvoorbeeld voor een portretschoot met 15 foto’s en 3 variaties voor 1 persoon of een shoot voor maximaal 3 personen met 5 foto’s per persoon.Midden: vanaf 469,- 

(incl. opstart en administratie kosten, ex. reiskosten en b.t.w.)

Ik kom naar jouw evenement voor maximaal 4 uur, binnen 24 uur krijg je een selectie van 10 foto’s die je dan gelijk op sociaal media kan zetten. Binnen een week krijg je per gefotografeerd uur minimaal 30 foto’s van het evenement.

Of we gaan jouw merk en verhaal vertalen in beeld door middel van een reportage serie. Hoe gaat het er eigenlijk aan toe achter de schermen? Wie zijn de mensen die hier aan bijdragen? Deze foto’s zijn een goede aanvulling op een geschreven tekst bijvoorbeeld in een magazine of op een website.

Groot: vanaf  896,-

(incl. opstart en administratie kosten, ex. reiskosten en b.t.w.)

Een volle dag ga ik voor jou aan de slag om je fotografische branding helemaal in orde te krijgen. In deze dag kan ik zowel portretten maken van rond de 10 man personeel, achter de schermen reportage foto’s maken én product of editoriaal foto’s maken om jouw branding echt kracht bij te zetten. 

De geselecteerde foto’s worden nabewerkt en op volle resolutie digitaal aangeleverd zonder watermerk. Wel is er een naamsvermeldingsplicht van kracht. Zie de algemene voorwaarden.